Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd.

Alle
  • Alle
  • Tittel
Hjem> Produkter> Molekylær sil> 4A molekylær sil> 4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant
4A Molecular Sieve Desiccant

4A Molecular Sieve Desiccant

Get Latest Price
Incoterm:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery
Transport:Ocean,Land,Air,Express
Havn:Shanghai,Lianyungang,Ningbo
Produktegenskaper

MerkeYinuo

Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

4A molekylær sil
produktbeskrivelse
Å bruke 4A molekylære sikter involverer vanligvis følgende trinn:
1. Velg passende beholdere og utstyr: Velg en beholder som er egnet for å holde 4A molekylsikt, og sørg for at beholderen har god tetning for å forhindre inntrenging av ytre fuktighet.
2. Fyll molekylær sil: Fyll 4A molekylsikt jevnt inn i beholderen. Du kan bruke verktøy som trakter for å fylle molekylsikt inn i beholderen og sikre at molekylsiktlaget er ensartet og tett.
3. Forbered varene som skal behandles: Plasser gjenstandene som må dehydreres i beholderen der molekylsiktet er plassert. Forsikre deg om at gjenstandene er i god kontakt med molekylsikt, slik at molekylsingen effektivt kan absorbere fuktighet.
4. Forseglet beholder: Forsegl beholderen for å forhindre at ytre fuktighet kommer inn, og sørg for at molekylsikten kan absorbere fuktigheten helt i gjenstandene.
5. Venter på behandling: La molekylsikt være i kontakt med gjenstandene som skal behandles i beholderen i en periode for å absorbere fuktigheten i gjenstandene fullt ut. Behandlingstiden avhenger av fuktighetsinnholdet i varen og tettheten i beholderen.
6. Kontroller effekten: Avhengig av forholdene til elementene som blir behandlet, kan adsorpsjonseffekten av molekylsikten sjekkes regelmessig. Molekylære sikt kan erstattes eller regenereres om nødvendig.
7. Regenerert molekylsikt: Når molekylsikt er mettet med adsorpsjon, kan vannet adsorbert i molekylsikt fjernes ved oppvarming eller andre regenereringsmetoder for å gjenopprette adsorpsjonskapasiteten.
8. Sikker lagring: Lagre bearbeidede gjenstander i et tørt miljø for å forhindre fuktighetsabsorpsjon igjen.
Det skal bemerkes at når du bruker 4A molekylær sil, bør sikkerhetsdriftsprosedyrer følges, og passende behandlingsmetoder og utstyr bør velges i henhold til den spesifikke applikasjonen.

Våre viktigste produkter er: isolerende glass Desiccant, Molecular Sieve, Desiccant, Packaging Desiccant, Mineral Desiccant, Hollow Glass Molecular Sieve.
Molecular sieve
Hjem> Produkter> Molekylær sil> 4A molekylær sil> 4A Molecular Sieve Desiccant
KONTAKT OSS

Copyright © 2024 Applicant:Xuyi Yinuo Attapulgite New Material Co.,Ltd. Alle rettigheter reservert.

Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende